Linker

Oktober 2 , 2013
Ny link på denne siden, sportslige nyheter
Les mer ...

Juni 28 , 2013
Avslutninger
Les mer ...

 

Nyheter
Kontakt Info

Nordbygda Fotball
Jønsrudvegen 9, 2340 Løten

Nyheter

* Løkke fotball

Våre ivrige damer fra Damelaget ønsker å fortsette med Løkkefotball også denne sommeren.

 

 

Mer info på Facebook: Løkkefotball Nordbygda

 

 

 

 

* ÅRSMØTE

Innkalling til årsmøte i Nordbygda Fotball

Dato:14.06.2020 Kl 15.00

Sted: Klubbhuset

Forslag og innkomne saker må sendes styret innen 19.03.2020

SAKER:

1. Godkjenning av møteinnkalling

2. Valg av møteleder

3. Valg av referent

4. Valg av 2 til å signere protokoll

5. Årsmelding

6: Fastsettelse av medlems- og treningsavgift

7. Regnskap

8. Budsjett

9. Innkomne saker

10. Valg

 

Tor Egil Bjørsland

Styreleder

 

* AVLYST!!!! HAR DU LYST TIL Å BLI MED Å SPILLE FOTBALL?

Vi starter nå opp igjen en helt ny lekegruppe med treninger inne i gymsalen på Jønsrud. Lekegruppa i Nordbygda er en stolt tradisjon som vi har hatt i mange år. Den er for gutter og jenter i alderen 4-6år.

Vi starter opp med trening onsdag 25.mars kl 17.00-18.00. Her er det bare å møte opp og bli med på leken og spille litt fotball. Husk innesko og drikkeflaske. Vi har distriktets billigste kontingent (250,-)

 

* INFO FRA FRESKE FRASPARK PÅ HAMAR

Hallo.

Både våren og fotballsesongen er nok en gang i anmarsj, og et sikkert vårtegn er handledager hos Freske Fraspark. Og som vanlig på denne tiden slår vi på stortromma, og vil med dette invitere alle medlemmer av Nordbygda Fotball til HANDLEUKER hos Innlandets største fotballbutikk.

I år blir det i uke 14, 16 og 17. I påsken holder vi stengt. Det betyr at fra mandag 30 Mars til og med lørdag 4 April, samt fra tirsdag 14 April til og med lørdag 25 April vil det være handledager hos oss, med minimum 30% på alle fotballrelaterte varer. (unntatt er noen toppmodeller på fotballsko der det blir 20%)

Åpningstider er mandag til fredag 1000-1700 og lørdag 1000-1500.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Ekstraordinært styremøte torsdag 20. sept 2018. Eneste sak er 2 nye inn i styret i Nordbygda Fotball

 

 

 

*Årsmøte i Nordbygda Fotball ble avholdt søndag 18.03.2018 på Jønsrud skole. Styreleder informerte om regnskap og budsjett for 2018.

Alle saker ble enstemming vedtatt.

 

Med vennlig hilsen styret

 

* Vi starter nå med en liten ny dugnad i Nordbygda Fotball. Alle spillere skal selge kaffekopp med Nordbygda logo. Med denne koppen får du ikke bare gratis kaffe på Shell Seven Eleven, men også gratis kaffe på Nordbygda grasbane når det er kamper. Barna selger kopper og det vil også bli salg av denne koppen i vår kiosk etterhvert.

 

 

 

 

 

* Etter at Nordbygda startet et hjertestarterfond, har Løten kommune kommet på banen, og nå gir de hjertestarter til kommunens tre klubber.

Vi har funnet penger til tre hjertestartere. Nå har vi startet en innkjøpsprosess, for vi må følge reglene, forteller Løten-ordfører Bente Elin Lilleøkseth.Hun forteller at beslutningen ble fattet mye på bakgrunn av hva som skjedde med Granhaug.– Dette er tematikk som har blitt aktualisert særlig den siste uken, forklarer ordføreren.

Sportslig leder i Nordbygda fotball, Lars Søberg, er strålende fornøyd med at kommunen kom på banen med støtte.– Jeg synes det er kjempefint at kommunen nå endelig bidrar. Etter at vi dro i gang et hjertestarterfond, og etter at jeg tok telefoner til Løten kommune og ba om at alle tre klubbene i kommunen burde få hjertestarter, sier Søberg.

Rørt over bidragene

Han forklarer at fondet i løpet av den siste uken har fått inn rundt 20.000 kroner, og at disse midlene nå vil bli brukt ruste opp klubbens medisinske utstyr.– Fondet skal brukes i samme ånden, til kursing av trenere, lagledere og spillere. Så vi drar i gang hjertestarter- og førstehjelpskurs. Så skal vi gå til innkjøp av ei båre, tepper og førstehjelpsutstyr, forklarer Søberg, som er takknemlig for alle små og store bidrag.

 

* Vi er glade det har gått så bra med Morten Granhaug etter at han fikk hjertestopp etter kamp på mandag. Spesielt takker vi Martin Skjæraasen som fikk i gang hjertet hans igjen. Takket være at han kan hjerte og lungeredning gikk det bra denne gangen. God bedring til Granhaug og håper vi snart ser deg på fotballbanen igjen.

 

* Vi har startet et hjertestarterfond. Alle bidrag er hjertlig velkomne. Mange har allerede bidratt, men en hjertestarter, kurs og førstehjelpskurs koster en del penger så vi håper flere kan bidra. Vi ønsker at alle trenere, lagledere og seniorspillere kan få dette kurset snarlig slik at vi er godt forberedt hvis noe slikt skulle skje igjen. Fondet har kontonummer 1822 64 09889.

Ingen bidrag er for små eller for store.

* Vi takker spesielt motstanderlaget i a-kampen, Sørskogbygda for deres bidrag til vårt hjertestarterfond. Det er utrolig god sportsånd som vises for at vi skal få realisert dette så snart det er mulig.

 

* Da er bygging av ballbinge i gang, i tiden fremover vil det foregå en del byggevirksomhet på nederste del av 5`er banen. Må be barn og voksne holde seg på god avstand fra byggeplassen. Mer info her....

* Nå er tiden inne for å melde seg på til årets fotballskole i bygda. I år satser vi på en veldig god skole med svært gode instruktører. Det blir 3 bra dager med mye fotball og sosial aktivitet. Du finner mer info om årets fotballskole her. Ser ut til å bli rekordmange på fotballskolen i år. Vil også oppfordre keepere til å melde seg på egen keepergruppe. Link til fotballskole påmelding

 

* Etter planen skal bygging av Ballbingen startes i midten av mai. Det vil i dette tidsrommet bli en del aktivitet rundt dette og vi må be om at folk er forsiktige og ikke går i nærheten av dette.

 

Både våren og fotballsesongen er nok en gang i anmarsj, og et sikkert vårtegn er handledager hos Freske Fraspark. Og som vanlig på denne tiden slår vi på stortromma og vil med dette invitere alle medlemmer av Nordbygda Fotball til HANDLEUKER hos Innlandets største fotballbutikk. Det betyr at fra mandag 4 April til og med lørdag 30 April vil det være handledager hos oss, med minimum 30% på alle fotballrelaterte varer. (unntatt er noen toppmodeller på fotballsko der det blir 20%) Åpningstider i april er mandag, tirsdag, onsdag, fredag 1000-1700, torsdag 1000-1900 og lørdag 1000-1500.

  

  * KIWI Cup på Løten blir lørdag 28. mai Den foregår på Løten idrettspark på kunstgress og grasbaner. Årsklasser 6-13 år, både 5`er og 7`er.

 

*Oppkjøringen mot ny sesong er i full gang og flere har allerede startet treningene.

 

* Vi har startet planleggingen av årets fotballskole. Og det er klart for påmelding.

 

* Da er det vedtatt at det skal bygges ballbinge i bygda. Endelig har vi fått det svaret og vedtaket vi har arbeidet for i flere år. Anleggsstart er så fort det er klart for graving i år og bør stå ferdig til sommeren 2016. Dette blir et kjempetilbud til alle små og store i Nordbygda.

* Den nye Kiosken skal være klar til seriestart, dette blir et godt tilbud spesielt når vi har kamper for de yngste.

* Truls Jevne Hagen blir også i år hovedtrener for vårt A-lag. Han valgte Nordbygda fotball selv om han hadde flere tilbud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Årsmøte Nordbygda Fotball er nå gjennomført.

 

 

* Vi har signert en ny og bedre avtale med Adidas. Denne avtalen gir oss veldig gode rabatter på alt av utstyr fra Adidas. Se mer info her...

 

* Treningstider se sportslige nyheter....

* Det arbeides med årets julekalender og planleggingen av denne er i gang.

 

* Handshake for Piece innføres. Se mer info her...

 

* Vi arbeider med å få til en ballbinge i vårt område på Jønsrud. Denne skal etter planen bygges på en del av fotballarenaen vår. Dessverre kom vi ikke helt i mål før jul og vi fortsetter derfor dette arbeidet dette året. Vi satser på at dette kan påbegynnes sommer 2015 og stå ferdig til skolestart 2015. Mer info....

 

* Legger nå ut alt av sportslige nyheter under denne linken. Følg med her for å se nyheter om kamper og turneringer. Her kommer også påmeldinger til turneringer!

 

* Etter årsmøtet er det nå valgt inn nytt styre, se mer under organisasjon. Ny styreleder ble Tor Egil (Toro) Bjørsland. Ny sportslig leder er Lars Søberg og det settes nå i gang oppkjøring mot neste sesong.

 

* Fair Play ansvarlig i Nordbygda Fotball er nå Lars Søberg. Indre Østland Fotball krets ønsker nå å satse mer på at alle klubber skal ha en Fair play ansvarlig som får en del forskjellige ansvarsområder.

 

 

* Vi arbeider med å få til en fotballskole på Nordbygda i 2014. Dette skal vi få til og håper det er stor interesse for dette. Planleggingen er allerede i gang og vi kommer med invitasjoner på vårparten 2014. Fotballskolen blir i skoleferien. Mer info kommer.

 

*

 

 

 

 

* Eldre nyheter, trykk her..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTBALLAVSLUTNING
 

Velkommen til premieutdeling og avslutning  for yngres torsdag 16. oktober Kl. 18.00  på Jønsrud skole.

Utdeling av premier

Tilbakeblikk på sesongen 2014

Bevertning

 

Supert om hver familie tar med kake og kaffe til felles bord.

VELKOMMEN

 
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til toppen

 

 

 

ÅRSFEST 2014

NORDBYGDA FOTBALL

Vi ønsker å invitere damelaget, A-laget, oldboys, trenere, lagledere, foreldre og alle andre Nordbygda-supportere til årsfest i

Skjold 1. november kl. 19.00

Det blir servert:

Lasagne m/tilbehør fra Kilde.

Øl/vin til maten.

Levende musikk med trubadur Roar Bekkevold.

Premieutdeling J

Pris 250,-

Påmelding innen 24. oktober

til Elin Mellum Larsen 97507557 eller til mail

post@nordbygda-fotball.no

Pris pr pers kr 250,- til konto 1865 20 16436 ved påmelding

– husk å merk med navn.

 

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcST9hjDhg0NvlLVBAJ1XubwyX9ogHbcg_IDp7uDIyLwDD1lbHr5IQ

 

 

 

 

 

TRENINGSLEIR KOPPANG 2014

 

 

 

 

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  FOTBALLENS DAG OG BASAR!
08.09.13
 
 

VI ØNSKER VELKOMMEN TIL EN DAG I FOTBALLENS TEGN PÅ GRASBANA I NORDBYGDA ETTERFULGT AV DEN TRADISJONSRIKE BASAREN SOM FOTBALLGRUPPA HAR AVHOLDT DE SISTE  ÅR.

 

NORDBYGDA FOTBALL SPANDERER PØLSER  FRA  GRILLEN. DRIKKE TAR HVER ENKELT MED SEG SELV ELLER EVENTUELT KAN DETTE KJØPES I KIOSKEN!

 

KAMPER ( 1x15 MIN)

 

Kl. 12.00  G 09 - FORESATTE

Kl  12.20  J07 - FORESATTE

 KL 12.40 LEKEGRUPPA – FORESATTE

Kl  13.00 J 10 - FORESATTE

KL 13.20 J11 – FORESATTE

KL 13.40 G 07 –FORESATTE

KL 14.00  G 11 - FORESATTE   

CA 14.45 TREKNING AV BASARGEVINSTER 2013.

DET VIL VÆRE MENGE AKTIVITETER DENNE DAGEN BLA SKUDDRADAR OG  LYKKEHJUL

KIOSKEN VIL VÆRE ÅPEN HELE DAGEN FOR SALG!

OPPFORDRER ALLE TIL Å MØTE FOR EN FIN DAG PÅ NORDBYGDA GRASBANE!

         Velkommen

 

 
     

 

 

 

 

 

Foreldre, supportere og spillere inviteres til en kjempefæst i bygda .

Den 26 oktober kl.19.30 i Skjold.

Det vil bli servert lasagne m/salat og brød. Øl/vin til maten.

Drikke videre utover kvelden tas med av hver enkelt.

Det blir levende musikk fra kl.22.00.

 

Pris er 250 kr. Per. Pers. Som betales inn på k.nr: 18652016436

Innen 20 okt. Send samtidig en sms med navn på de som skal være med.

 

Meld dere på og ta med sekken full av godt humør

Håper dere har lyst på en fæst, for dette blir gøy

 

Mvh. Festkomitèen ved

Anne Berit Tlf: 92830804 og Evy 98036771

 

 

Til toppen

 

 

 

 

 

Indre Østland fotballkrets arrangerte keeperskole på Elverum 16.juni. Nordbygda hadde med 3 keepere. Emil, Dina og Oline.

Her ble det lagt opp til basisegenskaper med mange forskjellige øvelser. Våre spillere gjorde en god innsats og sto på gjennom begge de 2 lange øktene vi hadde.

 

 

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matrand Cup 2013

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og reiser igjen til Matrand på fotball-cup.

Også i år har vi fått plass på Skotterud skole, ca 5km fra Matrand arena og 700m til Skotterud sentrum.

Her er det plass til spillere, søsken og foresatte.

 

Lagleder/trener har kun ansvaret for barna under oppvarming og kamp.

Dere må selv medbringe flatseng/madrass og sovepose/dyne. For de som har ønske om å overnatte i telt eller campingvogn finnes det store uteområder for dette på skoleplassen.

Full tilgang til strøm, dusj og WC.

 

Pris er 50,- pr pers. Vi samler inn penger lørdag ettermiddag/kveld.

Skolen låses opp ca. kl. 19.00 på fredag.

Vi satser på felles grilling lørdag kveld så ta med grill og grillmat.

Tørrmat tas også med etter behov.

 

Kampoppsett

Kampoppsettet er lagt ut på vår hjemmeside finn frem til ditt lag og klikk på turneringer, da får du opp alle de 4 kampene som ditt lag skal spille. Enkelte lag har 5 kamper. Pga mye endringer er det lurt å sjekke oppsettet 12. august. Det skal ikke foretas endringer etter denne dato.

 

Baner

Alle banene er merket med banenummer fra 1 – 8, nummeret er festet på målene.

 

Oppmøte/ fremmøte:

Alle lag må sjekke inn i sekreteriatet senest 30 minutter før lagets første kamp. Her skal hvert lag levere en spillerliste.

 

Spilleliste kan lastes ned her.

 

Kioskslag

Det vil være salg av kioskvarer, pølser, mos, kaffe, vafler, grillmat, frukt og i det hele tatt noe for de aller fleste.

 

Stands

Flere av våre samarbeidspartnere har egne stands sentralt på cup området. I tillegg har vi i år med oss flere ”småbedrifter” hjemmehørende i Eidskog, som viser frem/ selger sitt ”spesielle produkt”

 

Skotterud Sport

Stoort sportstelt med mange gode tilbud er på plass.

 

Med bil til Matrand

Matrand ligger midt i mellom Kongsvinger og Charlottenberg. Du svinger av RV – 2 på Matrand og er med en gang inne på cupområdet. Følg anvisninger fra parkeringsvaktene som viser deg hvor du skal parkere.

Alle våre parkeringsplasser er i grei gangavstand fra arrangementet.

Matrand Cup ”kjøper” hvert år parkeringsareal. Med bakgrunn i dette ser vi oss nødt til å kreve en parkeringsavgift på kr 20,- pr dag.

 

Velkommen til store og små, vi ønsker alle lykke til og håper dere får en fin fotballhelg sammen med oss her på Matrand

 

Med sportslig hilsen

Matrand Cup

 

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keeperskole Fart Stadion, Vang, Hamar 14.-16. juni 2013
Keeperskolen er for alle gutter og jenter i alderen 8-16 år som ønsker en fartsfylt helg med mye mestring, utvikling og ikke minst moro!
Tre innholdsrike dager som starter fredag kl. 1630 og avsluttes søndag kl. 1400
Det vil bli servert lunsj både lørdag og søndag, samt bespisning for de som ønsker å overnatte.
Keeperne vil motta en deltagerpakke bestående av:

• Ball

• Drakt

• Drikkeflaske


Instruktørene vil være topp nasjonale keepertrenere, sertifisert og med erfaring fra tippeligaen.
Påmelding via www.keeperifokus.no

Påmeldingsavgift er kr. 1.500,- og 2000,- med overnatting fra fredag til søndag.
Påmeldingsfrist er den 10.06.2013
Dere vil motta betalingsinfo rett etter påmelding. Ytterligere info vil komme rett etter påmeldingsfristen er utløpt.
Skulle det være noen spørsmål så er det bare å sende en mail til joran@keeperifokus.no

eller ringe 913 65 899, Jøran Rise


Med vennlig hilsen

Keeper i Fokus

 

 

 

 

Til toppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eldre nyheter

 

* Dommerkurs for 13/14 åringer Onsdag 10. april kl. 18.00. Dette blir avholdt på Idrettens hus på Løten. Vi anbefaler at alle 13 og 14 åringer møter uansett om de ønsker å bli dommer eller ikke. Dette er en fin måte og være oppdatert på regler. Ønsker tilbakemelding på tlf. 92651841 om du vil delta og fortsatt være disponibel for oss i inneværende sesong innen 8. april.

Hilsen dommerkontakt Nils Magnar Rom.

* 3 Trenere har tatt trenerkurs "Barnefotball C-lisens del 1". Det ble avholdt kurs hos Storhamar på Prestrud. I 3 dager ble vi undervist i barnefotball, både teori og praksis.

 

* Det blir treningsleir for yngres avdeling 20-21. April på Koppang . Dette blir en tur med spillere, trenere og lagledere. Vi kjører buss på lørdag morgen kl. 09.00 og skal da få pakke ut på skolen. Vi reiser til idrettshallen og får ca 3 timer med ballspill/aktiviteter. Etterpå blir det mat og sosialt samvær utover kvelden. Vi overnatter i klasserom på skolen. Husk sovepose. Hjemreise søndag morgen.

 

* Det blir mulighet for å prøve de nye treningsdressene på mandagens trening på Løten. Lars har med dresser for prøving, her blir bestillingen laget umiddelbart. Møt opp for å prøve dresser.

 

 

* Trener/lagleder møte Tirsdag 30. april kl.18.00.

Dette blir på Rosenlund Park i Løten. Det blir servert mat og drikke. Gjennomgang av forskjellige saker fra sportslig utvalg.

 

* Ny hjemmeside lansert. Siden er tenkt å være en enklere, men også en bedre hjemmeside. Nå skal det bli enklere for trenere, spillere og foreldre å finne infomasjon.

* Programblad for Nordbygda 2013 er nå klart og vil bli sendt ut i posten i Løten. Du kan trykke her for å se bladet.

* Nordbygda Fotball er nå på twitter.

* Keeperskole Indre Østland fotballkrets på Elverum. Nordbygda hadde med 3 keepere denne gangen. Dina, Oline og Emil. Se bilder og mer info her